Vanliga frågor

Kom igång!

Vad är MyDresscode?

MyDresscode är en enkel och smidig hemsida för hyrning av lyxväskor. MyDresscode passar dig som vill hyra något till speciella tillfällen eller helt enkelt vill unna dig lite lyx i vardagen. Konceptet passar även den miljömedvetna shopparen som agerar för att skapa ett hållbart mode. Som medlem på MyDresscode.se kan du spara pengar och hjälpa miljön. #smartfashion

Kan jag köpa väskorna på sidan?

Vi säljer inga väskor just nu eftersom vi jobbar på att bygga upp ett så stort lager som möjligt. I framtiden kommer vi att lägga till så att du även kan köpa vissa produkter på sidan.

Hur fungerar det med försäkring?

I allmänna villkor som du godkänner när du slutför en hyrning står det att du måste ha en hemförsäkring som täcker hyrt lösöre för att få hyra en väska från MyDresscode.se. Du måste alltså vända dig till ditt försäkringsbolag om det händer en olycka med väskan. Om väskan försvinner eller förstörs på ett sätt som inte går att reparera så har vi har rätt att kräva full ersättning av dig.

Kan man önska en väska som jag tycker att ni borde köpa in?

Ja, självklart! Vi uppskattar alla tips som vi kan få. Maila gärna oss på [email protected] eller direkt under kontaktformuläret under fliken Kundservice.

Hyrningar

Kan jag hyra väska längre än 12 dagar?

Ja, maila oss på [email protected] så lägger vi upp en skräddarsydd uthyrning till dig. Priset kommer då att baseras på längden av din uthyrning.

Hur länge kan jag hyra väskorna?

Vår normala uthyrningsperiod är 5 eller 12 dagar. Dag 1 är dagen som väskan levereras till dig och slutdagen är då vi mottar väskan i retur från dig. Om du t.ex hyr 5 dagarsperioden så får du väskan på torsdagen och du skickar väskan i retur på måndag innan sista posthämtningen. På så sätt hinner vi få den i retur och hinner skicka ut den till en ny kund igen.

Kan jag avboka min hyrning?

Ja, du kan avboka din uthyrning upp till en vecka innan leveransdatum. Om du har hyrt väskan inom 7-dagars perioden så debiteras du fullt pris för uthyrningen.

Kan jag hyra ut mina egna väskor på MyDresscode?

Maila oss på [email protected] så återkommer vi när vi tittat närmre på ditt ärende. Vi uppskattar alla förslag till samarbeten!

Betalning

Hur betalar jag?

Du betalar genom Swish. Med Swish måste du signera ditt köp via Mobilt Bank-ID vilket innebär att vi kan verifiera att du är den du utger dig för att vara.

Frakt tur och retur

Hur fraktas väskorna?

Frakten sker med Postnord utanför Stockholm. Vi skickar med Ryska Posten inom Stockholm. Vi skickar alltid med en returfraktsedel så att du enkelt kan skicka tillbaka väskan utan extra kostnad. Glöm inte att returnera väskan på måndagar sista hämtningen så att vi hinner få tillbaka den innan nästa uthyrning på torsdagen. Om du bor i Stockholm kan vi även kolla på andra leveranslösningar, mejla oss så försöker vi lösa något som passar dig.

Går det att hyra väskorna i utlandet?

Vi hoppas på att kunna expandera till utlandet inom kort men det finns ingen standardlösning för tillfället. Maila oss om du bor utanför Sverige så ska vi se om vi kan hitta en lösning.

Vad händer om jag skickar tillbaka väskan för sent?

Om du missar att skicka tillbaka väskan i tid så kan du komma att debiteras för en ny 5-dagars hyresperiod. Detta beror på om väskan är uthyrd följande uthyrningsperiod eller ej.

Går det att hämta upp väskorna istället för att skicka dom?

Vi har ingen standardlösning för detta i dagsläget men maila oss på [email protected] så ska vi se vad vi kan göra för att underlätta för dig.

Wish List

Hur fungerar Wish List systemet?

Vissa väskor som ligger uppe finns tillgängliga att rösta på för att vi ska köpa in dom. Klicka på produkten och du ser då en ruta där det står att du vill att vi tar in produkten. Om en väska du vill 'Wish Lista' inte finns på sidan så kan du bara maila oss om den så lägger vi upp den. Skriv bara lite kort om väskan du vill att vi lägger upp, såsom färg, modell, märke etc.

Vilka väskor finns tillgängliga idag?

I övre kategoriragen finns kategorin Hyra. Alla väskor som ligger där finns tillgängliga för uthyrning.

Copyright © 2019 Rentesy AB